Urmăreşte-ne:
Sună-ne: 0741 290 780
Iti cautam noi modelul optim de tabla de la 4 furnizori.
Si iti calculam estimatul de cost.


Bordura fronton

Bordurile fronton Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Bordura fronton are rolul de a inchide acoperisul in partile laterale, acoperind astfel structura din lemn (grinda). Aceasta se monteaza la marginile perimetrale ale sarpantei, peste invelitoare.

Coama dreapta

Coamele drepte Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Coamele drepte se folosesc in special pentru acoperisurile cu tabla cutata. Acestea se monteaza la intersectia a doua ape, inchizand acoperisul în partea superioara, prevenind infiltratiile.

Coama semirotunda

Coamele semirotunde Tectum Steel sunt realizate la linia speciala pentru coame din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Coamele semirotunde se folosesc in special pentru acoperisurile cu tigla metalica. Acestea se monteaza la intersectia a doua ape, inchizand acoperisul in partea superioara, prevenind infiltratiile.

Dolie

Doliile Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Doliile se monteaza la intersectia a doua sarpante, facand astfel legatura intre cele doua ape. Acestea se aseaza sub invelitoare si au rolul de a dirija apa pluviala spre sistemul de drenaj. Spatiul dintre invelitoare si dolie se inchide cu bureti de etansare.

Inchidere laterala

Inchiderile laterale Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Acest element se foloseste la acoperisurile evazate, ale caror laterale nu formeaza unghi de 90° cu streasina, inlocuind folosirea bordurii fronton si a jgheabului ascuns. Avantajul inchiderii laterale este jgheabul incorporat, care asigura o buna protectie la infiltratii. Este în acelasi timp mai usor de montat.

Racord calcan

Racordul calcan Tectum Steel este realizat la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produs din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Acesta se recomanda in cazul in care acoperisul existent intalneste in vecinatate o suprafata perpendiculara a unei case existente situatie in care tabla tip tigla metalica trebuie sa formeze o inchidere perimetrala cu peretele respectiv numit CALCAN. Ca atare, in functie de unghiul apei in raport cu calcanul, se realizeaza izolatii din tabla plana numite racorduri sau borduri.

Parazapada

Parazapezile Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Parazapada se monteaza pe invelitoare, perpendicular cu panta acoperisului.
Aceasta are rolul de a opri alunecarea zapezii in caz de dezghet si previne caderea brusca a sloiurilor de gheata.

Pazie jgheab

Paziile pentru jgheab Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Pazia de jgheab este un element decorativ care mascheaza streasina din lemn.
Aceasta se monteaza la capetele grinzilor, in plan vertical, formand un fundal in spatele jgheaburilor.

Racord perete

Racordurile pentru perete Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Racordul de perete se foloseste la imbinarea invelitorii cu o suprafata verticala.
Acesta asigura inchiderea acoperisului la cosul de fum sau la peretii sau zidurile care marginesc sarpanta.

Sort streasina

Sorturile pentru streasina Tectum Steel sunt realizate la utilajele abkant din tabla plana taiata la slitter, fiind produse din aceeasi materie prima ca si invelitorile principale.
Sortul se aseaza la streasina, sub invelitoare, facand legatura cu sistemul de drenaj. Acesta are rolul de a permite scurgerea apei de pe invelitoare in jgheab.
Spatiul dintre invelitoare si sortul de streasina se inchide cu bureti de etansare.

total vizitatori

166356
© 2019 Tectum Steel. Creat cu ♥ de Webicon Software