Urmăreşte-ne:
Sună-ne: 0741 290 780
Iti cautam noi modelul optim de tabla de la 4 furnizori.
Si iti calculam estimatul de cost.


TECTUM STEEL

Principalul domeniu de activitate al firmei Tectum Steel este importul si distributia de tabla tip tigla, tabla cutata si producerea de accesorii si sisteme pluviale necesare unui sistem de acoperis complet. Produsele oferite de noi sunt fabricate la cele mai inalte standarde astfel încat acoperisul sa fie de cea mai buna calitate.

Durata de viata a unui acoperis din tigla metalica sau din tabla cutata este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile unei clime aspre. Atat tabla tip tigla cat si tabla cutata sunt realizate din otel zincat la cald si protejate in sistem multistrat pe ambele fete. Rezultatul este o suprafata neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de ploaie, acoperisul aratand ca nou pe toata durata lui de viata. Tabla tip tigla si tabla cutata se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparge.

Acoperisul din tigla metalica si tabla cutata este disponibil impreuna cu o gama larga de accesorii standardizate sau pe comanda – elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem, toate prezentand aceleasi caracteristici de calitate deosebita – care faciliteaza acoperirea rapida si eficienta a oricarei geometrii, in conditii de maxima siguranta.

Certificat "Firma de Incredere" 2017

Certificat "Firma de Incredere" 2018

7 ani experienta

TectumSteel ofera de 7 ani tabla tip tigla si produce accesorii si sisteme pluviale de cea mai buna calitate.

Cele mai bune materiale

In crearea produselor TectumSteel, sunt folosite cele mai bune materiale si se lucreaza la cele mai inalte standarde.

Gama larga de accesorii

Acoperisul din tigla metalica vine impreuna cu o gama larga de accesorii standardizate sau pe comanda.

DE CE SA NE ALEGI?

Transport gratuit

Masuratori gratuite

Montaj de calitate

Garantie

MARTURII

 • Excelent este cuvantul potrivit pt tectum steel. Va multumesc pt serviciile voastre si recomand cu mare incredere tuturor. Va multumesc si voi mai apela cu siguranta.

  Cristina Ciobanu
 • Atunci cand doar calitatea conteaza! Nu ezitati sa lucrati cu cea mai buna echipa, cele mai bune materiale la preturi rezonabile!

  Florina Constantin
 • Fara povesti, fara pretentii, fara avans, au venit, au pus mana, au lucrat impecabil. Recomand din toata inima.

  Dorin-Gabriel Muresan
 • Jos palaria pentru serviciile oferite, sunt o echipa de profesionalisti.

  Damian Daniel
 • Servicii impecabile!!! Recomand cu drag!!!

  Roxana Jitaru
 • Catalin Alexandru Spataru

  Seriozitate,calitate si profesionalism! Recomand .
 • Seriozitate și promptitudine. Felicitări!

  Pensiunea Orizont
 • Va multumim din suflet pentru materialele folosite si lucrarea ce ne-ati facut-o recent. Suntem foarte multumiti .Toti vecinii mi-au ramas uimiti de lucrarea dv .cat si de materialele folosite. Recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa-si construiasca un acoperis bun, de calitate sa apeleze cu incredere la serviciile dv "Tectum Steel". Cu stima si respect , Ina - Rose!

  Ina Rose

total vizitatori

166396
© 2019 Tectum Steel. Creat cu ♥ de Webicon Software