Urmăreşte-ne:
Sună-ne: 0741 290 780
Iti cautam noi modelul optim de tabla de la 4 furnizori.
Si iti calculam estimatul de cost.


Scari modulare din lemn

O scara economica dar foarte populara este scara LWS. Daca clientul are un buget put,in mai mare, poate alege modelul LWK, model care are usa alba, mâner de sprijin si manson de protectie. Scara LWL este versiunea de vârf si este echipata cu un mâner de sprijin suplimentar, montat pe modulul din mijloc, un amortizor care asista plierea si deplierea modulelor scarii.

Scari modulare metalice

Scarile modulare metalice LWM care au rezistenta sporita în exploatare. Modelul LWM-K este o scara modulara metalica echipata cu mâner de sprijin iar usa are culoare alba.

Scari metalice pantograf

Scarile pantograf LST si LSZ sunt foarte usor de instalat în goluri cu dimensiuni mici. Sunt special concepute pentru spatii înguste unde scarile modulare nu pot fi utilizate. Datorita sistemului de pliere pantograf sunt recomandate si pentru încaperile unde tavanul este mai înalt decât de obicei.

Scara „morarului”

Pentru încaperile cu mult spatiu si unde utilizarea podului este foarte frecventa exista scara morarului MSU care are o constructie simpla, este solida si foarte rezistenta.

total vizitatori

68365
© 2019 Tectum Steel. Creat cu ♥ de Webicon Software