Urmăreşte-ne:
Sună-ne: 0741 290 780
Iti cautam noi modelul optim de tabla de la 4 furnizori.
Si iti calculam estimatul de cost.


  • iunie

   18

   2018
  • 2829
  Sistemul pluvial pe acoperiş

  Sistemul pluvial pe acoperiş

  Sistemul pluvial reprezintă totalitatea elementelor care prin montare si asamblare conduc la colectarea şi eliminare asurplusului de apă din natură cu care vine în contact o cladire. Montarea acestui sistem este absolul obligatorie, astfel asigurându-se un trai lung şi de calitate oricărei clădiri şi, foarte important, calitatea niveluli de viaţă al celor care locuiesc acolo.

  • iunie

   6

   2018
  • 2932
  Avantajele acoperișului din tigla metalica

  Avantajele acoperișului din tigla metalica

  Care sunt avantajele materialelor din oțel și a altor materiale de acoperire din metal? Acest articol vă oferă lista avantajelor acoperișurilor metalice. Acestea sunt recomandate în zonele cu zăpadă, deoarece sunt rezistente la foc, sunt ușoare și excelente pentru susținerea zăpezii.

  • noiembrie

   3

   2017
  • 3410
  Ce avantaje are un acoperis de tabla?

  Ce avantaje are un acoperis de tabla?

  Clasica tablă pentru acoperișuri va fi mereu o opțiune pentru cei care nu știu ce să aleagă, iar bugetul este unul limitat. Tabla a fost întotdeauna ușor de montat și rezistentă în timp, de aceea, ea trebuie să fie luată în considerare, atât ca utilitate pentru casă, cât și ca utilitate pentru garaje, construcții industriale, foișoare etc..

  • septembrie

   25

   2017
  • 3049
  Acoperisul casei – structura ce iti protejeaza casa

  Acoperisul casei – structura ce iti protejeaza casa

  Un acoperis este partea care acopera o cladire sau o structura, fiind in acelasi timp partea superioara a acesteia. Acoperisul protejeaza cladirea si componentele sale de efectele vremii. Structurile care necesita acoperisuri pot varia de la o cutie postala la un stadion si de la o locuinta la o catedrala.

total vizitatori

166365
© 2019 Tectum Steel. Creat cu ♥ de Webicon Software